středa 30. července 2014

Virtuální prohlídka navrhovaným domem

Představte si, že jste se rozhodli u architekta nebo designéra navrhnout rekonstrukci svého bytu nebo návrh nového rodinného domu. Víte, že výstupem většiny návrhů jsou vizualizace, půdorysy, řezy a další výkresy, z kterých vyčtete, jak váš vysněný příbytek bude vypadat. Vizualizace jsou většinou udělány tak, že ukáží návrh určité části místnosti a zbytek už je potom vysvětleno na pohledech a nebo půdorysech, což je mnohem složitější na vaši orientaci a celkové pochopení, jak dům, byt, a nebo nábytek v něm uspořádán. My jsme se rozhodli, že zlepšíme o krůček více formu naší prezentace a to tak, abyste si navrhovaný model byli schopni lépe představit. Naše nová služba virtuální prohlídka navrhovaným domem umožňuje klientům se pohybovat všemi místnostmi, umožní nahlédnutí do všech důležitých částí domu a hlavně ulehčuje vám – tedy našim zákazníkům – představit si všechno bez ohledu na to, jak dobrou představivost máte.




Jak to celé funguje?

Pokud se rozhodnete pro využití panoramatického 3D modelu, potřebujete k tomu pouze nainstalování jedné aplikace, pokud model budete pozorovat na tabletu nebo chytrém telefonu. V případě, že model budete chtít prohlížet pouze na počítači, bude Vám stačit mít nainstalovanou nejnovější verzi Adobe Flash Player ve vašem prohlížeči. Je to velmi jednoduchá a uživatelsky přátelská funkce. 





Virtuální prohlídka na tabletu/chytrém telefonu – bonus navíc

V případě, že vlastníte tablet, umožňuje tato aplikace bonus a to ten, že pokud si vše správně nastavíte, je možné se v místnosti s tabletem pohybovat a na jeho monitoru uvidíte návrh v celé své kráse přesně dle úhlu otáčení tabletu. Tuto funkci můžou velmi ocenit ti z vás, kteří rekonstruují byt nebo nějakou místnost. Zároveň funkčně může být tento druh prohlídky použit při umísťování domu na pozemku. Příklad použití si můžete prohlédnout na tomto krátkém videu.






Pokud chcete, aby návrh vašeho domu nebo bytu byl co nejlepší, abyste měli maximální představu o prostoru ještě dříve, než se dům postaví a mohli tím eliminovat pozdější předělávky, využijte této služby, kterou nabízíme. Naší snahou je, abychom byli klientovým průvodcem celým procesem navrhování a on se tak mohl cítit v bezpečí a jistotě, že se v maximální možné míře pokusíme jeho představy zhmotnit. Dnes už nejen pomocí 2D výkresů a vizualizací, ale také virtuální prohlídky.

Napsala: Jana Martochová

Žádné komentáře:

Okomentovat